Han är utbildad redovisningsekonom och har arbetat med både redovisning och revision på annan byrå innan han kom till RTL. Är uppvuxen i Rimforsa, bor numera i Linköping och känner samtidigt en stor passion för landet Italien.

Vi ser Edwin som en engagerad och mångfacetterad person med ekonomisk och juridisk kompetens som kommer stärka vårt team.

Du avslutade dina studier till redovisningsekonom våren 2021 och har efter detta hunnit arbeta några år inom branschen. Men vad var det egentligen som fick dig att plugga till redovisningsekonom?

En spännande och mångsidig bransch. En bransch med lång historia där det allt som oftast är ordning och reda. Möjligheterna till utveckling är stor då branschen står inför stora förändringar i och med implementering av exempelvis AI.

Som ung med några års erfarenhet från redovisnings-/revisionsbyrå är det spännande att höra vad du generellt har för förväntningar på konsultbranschen – du har ju redan varit inne på det i tidigare frågeställning men vad tror du om framtiden?

Jag tror att det kommer bli allt mindre fokus på att hantera fakturor och kvitton och i stället mer fokus på affärsrådgivning. Det kommer krävas mer kompetensutveckling och ett ändrat fokus för dig som medarbetare för att kunna tillgodose kundernas behov och skapa mervärde.  

Du har redan blivit känd som mannen med många järn i elden, vad gör du mer än jobbar på RTL?

Jag studerar på universitet och extraknäcker som lastbilschaufför.

Spännande och intressant då du tycks ha fler timmar på dygnet än oss andra, vad är det du pluggar?

Jag läser fristående kurser för att få ihop en civilekonomexamen. Tanken är att läsa de kurser som krävs för att sedan kunna arbeta som auktoriserad revisor.

Du beskriver dig själv som en person med stort intresse för god mat och dryck och med stor passion för Italien. Hur skulle dina vänner beskriva dig?

Spontan, driven och målmedveten

Med stort intresse för mat kan man anta att du smakat många olika rätter, vad är det konstigaste du ätit?

Jag gillar att experimentera i min matlagning. Tycker det är spännande att panera olika typer av proteinkällor däribland falukorv och burkskinka. Det mest spännande hitintills har varit schnitzel gjord på falukorv.  

Det låter både spännande och gott(?)! Du har ju nu varit här i drygt fyra månader – hur upplever du din första tid på RTL?

Det känns mycket bra! Tiden har gått fort och jag känner att jag kommit in i både gemenskapen med kollegorna och med arbetsuppgifterna.

Som bekant söker vi flera medarbetare, inte minst inom redovisning – det låter som att du kan rekommendera andra att söka sig till RTL?

Definitivt, trivs du på en arbetsplats med trevliga kollegor och en utvecklande miljö ska du absolut söka dig till RTL.

Vad kul att du fått en bra start hos oss och att du upplever ett fint stöd från medarbetarna! Tack för att du tog dig tid att prata. Vi är verkligen glada att du har kommit till RTL – varmt välkommen!

Tack själv!

Du når Edwin via:

013-35 88 66

fornamn.efternamn@rtlekonomi.se