MEDARBETARE & KONTAKT
”NU FÖRSTÅR JAG BETYDELSEN AV EN ÅRSREDOVISNING”
– En av våra kunder

Kontakta oss!

Fyll i dina i uppgifter här för snabb kontakt tillbaka, eller kontakta någon av oss direkt. Du finner våra uppgifter lite längre ned på sidan.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss?

På RTL utvecklas du tillsammans med engagerade, trevliga och kunniga kollegor. Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete i fräscha lokaler. Personalen är viktig för oss, vi lägger energi på att trivas och ha kul tillsammans. Vi är alltid nyfikna på dig som arbetar, eller nyligen har arbetat, på en redovisnings- eller revisionsbyrå. 

Välkommen! 
 

Agneta Axelsson

Auktoriserad redovisningskonsult

​Jag trivs med att vara i stallet med min islandshäst, och jag tycker om att vara ute i skog och mark både till häst och till fots.

013-35 88 28
fornamn.efternamn@rtlekonomi.se

Edwin Tolf

Redovisningskonsult/revisorsassistent

På min fritid umgås jag med vänner och familj. Har stort intresse för god mat och dryck. Uppskattar att promenera i skogen och då gärna med hund. Landet Italien är jag särskilt passionerad över, uppskattar klimatet, kulturen och i synnerhet bilarna.

013-35 88 66
fornamn.efternamn@rtlekonomi.se

ELIN TAYEH

Redovisningskonsult

På fritiden umgås jag med familj och vänner och bjuder gärna in till trevliga middagar. Har stort intresse för matlagning och inredning. Jag älskar att resa och uppleva nya platser och kulturer runt om i världen.

013-35 88 27
fornamn.efternamn@rtlekonomi.se

Eva Engström

Revisor

Jag tycker om att umgås med familj och vänner, gärna över en god bit mat. Har ett stimulerande och roligt arbete måndag – fredag. Är allmänt sportintresserad, gärna handboll. Ska kämpa vidare med golfsvingen.

013-35 88 33
fornamn.efternamn@rtlekonomi.se

Ibrahim Ismail

Lönekonsult
Ansvarig tjänsteområde lön

Jag umgås gärna med familj och vänner på min fritid. Älskar att resa och lära mig om nya kulturer och framförallt matkulturen. I övrigt ägnas en hel del tid åt fotbollstittande och då framförallt italiensk fotboll.  

013-35 88 37
fornamn.efternamn@rtlekonomi.se

ISABELL KLING

Redovisningskonsult

På min lediga tid brukar jag träna på gymmet och umgås med vänner & familj. Shopping och inredning är väldigt roligt också. När jag får tillfälle åker jag gärna iväg på solsemester.

Jag är föräldraledig. Återkommer efter årsskiftet 2023/2024

013-35 88 78
fornamn.efternamn@rtlekonomi.se

Jakob Nordh

Företagsrådgivare/Revisor

Umgås gärna med familj och vänner. Har intresse av samhällsutvecklingen och dess historia. Läser gärna böcker, både högläsning och enskilt – från Harry Potter till biografier. Uppskattar natur, musik och teater samt fotboll. Snörar gärna själv på mig fotbollsskor eller skridskor för att spela fotboll eller hockey med barnen.  

013-35 88 31
fornamn.efternamn@rtlekonomi.se

JENNY ARVIDSSON

Auktoriserad revisor / Auktoriserad redovisningskonsult

Jag tycker om att resa till världens alla hörn och att hålla mig i form. Jag gillar även design och inredning.

013-35 88 64
fornamn.efternamn@rtlekonomi.se

JOHAN BOSTRÖM

Auktoriserad Revisor / Företagskonsult / Partner

Favoritsysselsättningar vid sidan av aktiviteter kopplade till familj, vänner och arbete är bollsporter, bilar samt bad- och upplevelseresor.

013-35 88 36
0705-14 48 31
fornamn.efternamn@rtlekonomi.se

JOHAN WESTER

Revisor
Ansvarig tjänsteområde revision

Jag har ett stort samhällsintresse och följer särskilt finansmarknaden samt utvecklingen inom rättspolitik och internationella förhållanden. Spelar även golf och jag tycker om att koppla av med en god bok eller en spännande serie.

013-35 88 38
fornamn.efternamn@rtlekonomi.se

Johanna Zamora

Redovisningskonsult

I vardagen tycker jag om att promenera och laga god mat. Gärna tillsammans med vänner och familj. Att upptäcka en ny stad eller resa till sol och värme är ett stort intresse som ger mig inspiration och fina minnen. 

013-35 88 23
fornamn.efternamn@rtlekonomi.se

JONAS HULTHÉN

Företagskonsult / Partner

Jag tycker om att resa samt god mat och dryck. Jag kopplar gärna av med att lyssna på musik, i huvudsak blues, soul och sydstatsrock eller att läsa böcker. Jag gillar fotboll och håller internationellt självklart på Everton.

013-35 88 39
0708-12 61 40
fornamn.efternamn@rtlekonomi.se

Karin Oskarsson

Lönekonsult

Jag tycker om att styrketräna både på gymmet och hemma, och går gärna promenader med riktigt bra musik i lurarna.

013-35 88 68
fornamn.efternamn@rtlekonomi.se

MARIA KRANTZ

Löne- och redovisningskonsult

Jag tycker om att äta god mat och dricka gott vin tillsammans med familj och vänner. Gillar att röra på mig och har gärna olika motionslopp som mål för min träning.

013-35 88 62
fornamn.efternamn@rtlekonomi.se

MERJA BERGINGER

Auktoriserad lönekonsult

Jag tycker om att umgås med nära och kära och att laga god mat. Tycker också om att följa årstidernas växlingar i naturen. Jag läser mycket och har även en hund som kräver tid och engagemang.

013-35 88 67
fornamn.efternamn@rtlekonomi.se

Pernilla Fogelklou

Redovisningskonsult

Ledig tid ägnar jag främst åt våra djur hemma på gården, att köra häst och rida är ett stort intresse hos mig. Jag gillar även textilhantverk och skapar saker i ull från våra får.

013-35 88 21
fornamn.efternamn@rtlekonomi.se

Pernilla Östling

Ansvarig tjänsteområde redovisning

Jag tycker om att tillsammans med vänner avnjuta god mat och gott vin. Reser gärna ett par gånger per år. Jag gillar att röra på mig och att varva ned med yoga.

013-35 88 35
förnamn.efternamn@rtlekonomi.se

PETER BROOMÉ

VD/Godkänd revisor / Företagskonsult /​Partner

Jag tycker om det mesta i idrottsvärlden, framförallt fotboll. På lokal nivå följer jag framförallt en av mina söners framfart på planen.

013-35 88 30
fornamn.efternamn@rtlekonomi.se

Pia Carlsson

Auktoriserad Redovisningskonsult

På fritiden umgås jag med mina nära och kära. Jag är gärna ute i skog och mark, odlar i trädgården och bakar surdegsbröd, Jag gillar också att röra på mig. Det blir gruppträning, löpning, cykling, skidåkning eller simning beroende på årstid. 

013-35 88 71
fornamn.efternamn@rtlekonomi.se

Pierre Grankvist

Redovisningskonsult

Min lediga tid spenderar jag helst med nära och kära. Om du inte hittar mig på golfbanan eller i båten finner du mig troligast i padelhallen. Följer med nöje Formel 1 annars uppskattas god mat & dryck, gärna innan lite sällskapspel

013-35 88 26
fornamn.efternamn@rtlekonomi.se

ROLF KRAFF

Auktoriserad Revisor / Företagskonsult

Jag tycker om aktier och har där ett stort intresse och följer gärna med i den ekonomiska debatten. Under helgerna lagar jag gärna maten hemma, speciellt grillning (även vintertid). På höstkanten går jag gärna ut i svampskogen.

013-35 88 22
0706-57 98 47
fornamn.efternamn@rtlekonomi.se

SANDRA BJÖRK

Auktoriserad redovisningskonsult

Jag tycker om att umgås med mina nära och kära och att semestra på Öland och i Blekinge.

013-35 88 34
0737-28 15 32
fornamn.efternamn@rtlekonomi.se

Sofia Lindh

Redovisningskonsult

På min fritid umgås jag gärna med nära och kära. Att bara umgås men också att få uppleva saker tillsammans med dem. Jag tycker om att pyssla och fixa hemma och blir extra glad när det finns tid över för shopping, inredning och spännande tv-serier

013-35 88 61
fornamn.efternamn@rtlekonomi.se

STEPHANIE ROSENDAHL

Redovisningskonsult

Jag tycker om att resa med mina barn, att få uppleva nya platser i och utanför Sverige tillsammans med dom. Till vardags brukar ledig tid spenderas tillsammans med en bra tv-serie. 

013-35 88 69
fornamn.efternamn@rtlekonomi.se

THOMAS KARAGÖL

Revisor

Min lediga tid passar jag på att träna på gym för att sedan gärna träffa nära och kära. Att koppla av vid soffan och följa Europisk fotboll förgylla dagen ytterligare. Mina övriga intressen är att följa världsnyheter samt resa till varmare breddgrader och upptäcka nya platser.

013-35 88 24
fornamn.efternamn@rtlekonomi.se

VI LEVER SOM VI LÄR

Vi är ett lokalt kunskapsföretag med nationell tillhörighet genom Klara Consulting. Vi är duktiga revisorer, redovisnings- och lönekonsulter samt rådgivare med lång erfarenhet av mindre och medelstora företag. Vår vision är att vara det bästa alternativet för ägarledda företag och deras ägare.

Personligt engagemang, hög tillgänglighet och bred kunskap gör oss till en trygg samarbetspartner för långsiktiga relationer. Vi är bland annat medlemmar i affärsnätverket BNI i Linköping och Tornbygruppen samt i Branschorganisationerna FAR och SRF konsulterna. Vi har även ett väl utvecklat samarbete med och tillgång till experter inom olika kompetensområden.

Vår kundinriktning har alltid varit mindre och medelstora ägarledda företag främst i Östergötland. Vi har kunder inom nästan alla branscher. RTL har varit ägarlett sedan starten 1976 fram till sommaren 2023, då vi blev starkare och större tack vare vårt samgående med och ägande i Klara Consulting. Samtidigt som vi fortsätter att vara ett lokalt företag har vi numera tillgång till allt det goda den stora koncernen kan bidra med.

Vi finns i eget hus med egna parkeringsplatser i det företagstäta Tornbyområdet i Linköping.