Vi säger hej till Elin Tayeh – ny redovisningskonsult hos RTL Ekonomi & Revision sedan november 2023.

Hon är utbildad redovisningsekonom och har tidigare arbetat inom restaurangnäringen. Hon är uppvuxen i Linköping men älskar samtidigt att resa och uppleva nya platser och kulturer runt om i världen.

Vi ser Elin som en engagerad, strukturerad och ödmjuk person med ekonomisk och administrativ kompetens som kommer stärka vårt team.

Du avslutade dina studier till redovisningsekonom augusti 2020 och har efter detta hunnit arbeta några år inom branschen. Men vad var det egentligen som fick dig att plugga till redovisningsekonom?

– Jag har alltid haft intresse för ekonomi. Jag lockades av en bransch där det finns en god ordning och struktur och där arbetsuppgifterna är varierande.

Vilka tre ord skulle dina vänner beskriva dig med?

– Social, ödmjuk och underhållande

Du bjuder gärna in till trevliga middagar och har ett stort intresse för matlagning. Vilka saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kylskåp?

– Sriracha! Den använder jag till allt, inte minst i olika dressingar.

Oj, det låter som att du gillar stark mat!? Med stort intresse för mat kan man anta att du smakat många olika rätter, vad är det konstigaste du ätit?

– Jag vet inte om det kan anses konstigt men jag har i alla fall ätit sniglar på en trevlig restaurang i Paris. Det var förvånansvärt gott!

Du har ju nu varit här i drygt två månader – hur upplever du din första tid på RTL?

– Väldigt välkomnande! Mycket trevligt och kunnigt team. Jag tycker att jag kommit snabbt in i gemenskapen och i mina arbetsuppgifter.

Som bekant söker vi flera medarbetare, inte minst inom redovisning – det låter som att du kan rekommendera andra att söka sig till RTL?

– Jag skulle verkligen rekommendera andra att söka sig hit då det finns stora förutsättningar att utvecklas i yrkesrollen och samtidigt vara omgiven av trevliga och kunniga arbetskamrater. 

Vad kul att du fått en bra start hos oss och att du upplever en välkomnade miljö! Tack för att du tog dig tid att prata. Vi är verkligen glada att du har kommit till RTL – varmt välkommen!

– Tusen tack!

Du når Elin via:

013-35 88 27

fornamn.efternamn@rtlekonomi.se