Ute råder hösten med lite svalare och ibland även blöta dagar samt mörka kvällar. På RTL håller vi dock värmen uppe genom go stämning och stimulerande arbetsuppgifter och nu ökar om möjligt den goa stämningen än mer. Vi får nämligen (äntligen) välkomna Emma tillbaka till jobbet efter sin föräldraledighet. Det tycker vi är fantastiskt roligt och vi ser alla fram emot att ha henne på plats!

Emma kommer att jobba som redovisningskonsult där arbetsuppgifterna bland annat består av att hjälpa er kunder med den löpande redovisningen. Emma kommer även finnas där som en trygg punkt som ni kan konsultera när det uppkommer olika typer av frågeställningar, så att ni därigenom ska kunna fokusera på er unika affär. Emma har en mångårig erfarenhet av ekonomi redan före ekonomistudierna och sin anställning på RTL. På RTL har hon varit sedan januari år 2020.

– Det har hänt väldigt mycket på RTL bara under det senaste året. Och det är med både förväntan och viss spänning som jag överlämnar de mysiga småbarnssysslorna till sambon där hemma för att i stället fylla dagarna med intressanta arbetsuppgifter och möten med kunder och kollegor, säger Emma.

På fritiden umgås hon gärna med familj och vänner och uppskattar även det rogivande i att få sköta om trädgården. Hon njuter även gärna av omgivningarna under en sovpromenad med barnvagnen. Emma tycker också om att resa lite längre, då helst till värmen.

Varmt välkommen tillbaka Emma!