Vi söker nya medarbetare

Är du redovisningskonsult med minst ett års erfarenhet från redovisnings-/revisionsbyrå och som uppskattar kundrelationer, är det sannolikt dig vi söker!

Hos oss finner du en familjär omgivning med kollegor som är kunniga, kvalitetsmedvetna och väldigt trevliga, där gemensamt ansvar och stöttande av varandra är en självklarhet.

Du är varmt välkommen att e-posta eller ringa personalansvarig Jonas Hulthén, se kontaktuppgifter under fliken Medarbetare & kontakt

Hur kan vi hjälpa dig i ditt företagande?

Upptäck vårt breda tjänsteutbud – för oss är varje kund unik och vi anpassar våra tjänster efter dig och ditt företags behov!

Revisor till RTL Ekonomi & Revision AB

Vill du vara en nyckelspelare i ett engagerat och framgångsrikt revisions- och rådgivningsteam? Sök rollen som auktoriserad revisor på RTL Ekonomi & Revision AB redan idag!
Pressmeddelande RTL

RTL är en del av Klara Consulting, en ledande aktör inom ekonomiska tjänster i Sverige.

Detta ger dig som kund hos oss tillgång till ett större utbud av tjänster. Tillsammans med Klara Consulting kan vi nu erbjuda allt som rör ditt företags ekonomi: från löpande hjälp inom lön och redovisning till komplex affärsrådgivning, revision och rekrytering. Läs pressmeddelandet här.

Vi ser fram emot att fortsätta vår tillväxt tillsammans med våra kunder och kollegorna inom Klara Consulting.

På Klara Consulting sätter vi våra kunder och team i centrum och värdesätter den personliga och nära kontakten. Läs mer om Klara Consulting här.

Ofta blir rådgivningen till kund både bättre och mer effektiv när kundmöten sker tillsammans med bank och bolagets revisor eller ekonomiska rådgivare

MICHAEL STERNE

Länschef Östergötland på Handelsbanken

RTL erbjuder
Redovisning, revision och rådgivning

RTL skapar
Tidvinst och trygghet
RTL ger
Livskvalitet och lönsamhet

Vill du veta mer om våra olika verksamhetsområden är du välkommen att kontakta våra ansvariga medarbetare direkt:

Vill du skicka e-post använder du fornamn.efternamn@rtlekonomi.se

REVISION

Johan Boström
013-35 88 36

REDOVISNING

Pernilla Östling
013-35 88 35

SKATT

Peter Broomé
013-35 88 30

LÖN

Ibrahim Ismail
013-35 88 37

RÅDGIVNING

Jonas Hulthén
013-35 88 39

VÅR STYRKA ÄR
ATT VI ÄGER
OCH ÄR VERKSAMMA I
FÖRETAGET
Tillsammans med våra duktiga medarbetare får du en trygg och kompetent samarbetspartner. Vi har jobbat ihop i många år och alla hos oss har sin givna roll och sitt eget ansvar att leverera det du som kund behöver för att allt ska klaffa i din verksamhet.