Revisor till RTL Ekonomi & Revision AB

Vill du vara en nyckelspelare i ett engagerat och framgångsrikt revisions- och rådgivningsteam? Sök rollen som auktoriserad revisor på RTL Ekonomi & Revision AB redan idag!
Pressmeddelande RTL

Positiva nyheter från RTL.

RTL blir nu en del av Klara Consulting, en ledande aktör inom ekonomiska tjänster i Sverige.

Detta ger dig som kund hos oss tillgång till ett större utbud av tjänster. Tillsammans med Klara Consulting kan vi nu erbjuda allt som rör ditt företags ekonomi: från löpande hjälp inom lön och redovisning till komplex affärsrådgivning, revision och rekrytering. Läs pressmeddelandet här.

Vi ser fram emot att fortsätta vår tillväxt tillsammans med våra kunder och är glada över att välkomna nya kollegor. På Klara Consulting sätter vi våra kunder och team i centrum och värdesätter den personliga och nära kontakten. Läs mer om Klara Consulting här.

Ofta blir rådgivningen till kund både bättre och mer effektiv när kundmöten sker tillsammans med bank och bolagets revisor

MICHAEL STERNE

Länschef Östergötland på Handelsbanken

Vi håller dig säkert uppdaterad

Vill du veta mer om våra olika verksamhetsområden är du välkommen att kontakta våra ansvariga medarbetare direkt:

Vill du skicka e-post använder du fornamn.efternamn@rtlekonomi.se

REVISION

Jenny Arvidsson
013-35 88 64

REDOVISNING

Pia Carlsson
013-35 88 71

SKATT

Agneta Axelsson
013-35 88 28

LÖN

Ibrahim Ismail
013-35 88 37

RÅDGIVNING

Jonas Hulthén
013-35 88 39

VÅR STYRKA ÄR
ATT VI ÄGER
OCH ÄR VERKSAMMA I
FÖRETAGET
Tillsammans med våra duktiga medarbetare får du en trygg och kompetent samarbetspartner. Vi har jobbat ihop i många år och alla hos oss har sin givna roll och sitt eget ansvar att leverera det du som kund behöver för att allt ska klaffa i din verksamhet.