RTL Ekonomi & Revision AB är en stark aktör inom revisions-, redovisnings-, löneadministrations- och rådgivningstjänster. Med en gedigen historia som sträcker sig närmare 50 år tillbaka är de idag ett kompetent, stabilt bolag på marknaden. RTL Ekonomi & Revision har nyligen även fått nya ägare i Klara Consulting, en av landets främsta aktörer inom ekonomitjänster och en flerfaldigt prisbelönt koncern vilket gör att bolaget nu har en tung organisation i ryggen som kan bidra med att ta byrån till nästa nivå. Vill du vara med på resan?

RTL söker nu en Revisionsmedarbetare med stort engagemang som är redo för en ny utmaning. På kontoret i Linköping sitter 30 härliga medarbetare och här kommer du bli en del av revisionsteamet som utgör cirka 10 personer!

Rollen som Revisionsmedarbetare innebär att jobba med revision för olika kunder, i olika storlekar och olika branscher. De flesta av RTL:s kunder är ägarledda bolag vilket innebär en större närhet till kunden och dess verksamhet. Som Revisionsmedarbetare arbetar du till en början nära en mer erfaren revisor som du stöttar i olika kunduppdrag. Här finns stora möjligheter att utvecklas där du i din egen takt kommer få ta dig an mer komplexa delar, växa i din roll och ta eget ansvar! Beroende på vilken erfarenhet och kompetens du har finns viss möjlighet att anpassa arbetsuppgifterna. 

För att trivas i rollen är du en driven person med ett sinne för analys och struktur. Du har en god kommunikativ förmåga och är duktig på att leverera god service till kund! 

Den här processen hanteras av Klara Consulting Rekrytering & Interim. För frågor om processen vänligen kontakta Lina Granåstedt på lina.granastedt@klaraconsulting.se

Skicka ansökan