Brinner du för lön och service och vill vara med på vår fortsatta utvecklingsresa?

Nu söker vi en ny lönekonsult till vårt härliga gäng på RTL.

På RTL i Linköping arbetar ett engagerat gäng om cirka 30 personer bestående av lönekonsulter, redovisningskonsulter och revisorer och du blir från dag ett en viktig del av löneteamet.

I rollen som lönekonsult hos oss arbetar du med kunder av varierande storlek i olika branscher. Du har nära kontakt med kunderna och arbetar med hela löneprocessen från ax till limpa. Du arbetar såväl självständigt som i team med att planera och genomföra löneserviceuppdrag vilket inkluderar bland annat löpande lönehantering, rapportering till tredje part samt tolkning och rådgivning av lagar och regler.

För att trivas i rollen är du är positiv, lyhörd och proaktiv. Du räds inte förändringar och har en vilja och ambition att utvecklas. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du är serviceminded, har ett konsultmässigt förhållningssätt och trivs i en rådgivande roll. Affärsmannaskap är viktigt för oss och därför söker vi dig som vill förstå kunden och kundens verksamhet, då kommer vi att lyckas som bäst tillsammans.

Du är välkommen att e-posta eller ringa Ibrahim Ismail ansvarig för tjänsteområde lön: ibrahim.ismail@rtlekonomi.se, 013-35 88 37