Många kan hjälpa till med ekonomisk redovisning – hos RTL coachar vi dig i bolagets ekonomi, så att du når dina mål. Det omfattar även bolagets arbete för ökad synlighet och framtida intäkter.

Med Jonas Jarl som konsult och företagscoach kompletteras vårt erbjudande inom företagsrådgivning. RTL kan nu erbjuda utbildning, träning och coachning inom kommunikation, försäljning och marknadsföring. Insatser skräddarsys för ditt företag. Är du redan kund hos RTL sätter vi all vår kunskap om ditt företag i fokus när vi tillsammans planerar insatsen.

Här är några exempel på hur insatser kan se ut:

Kommunikation

Enkelt om man pratar klarspråk eller mänsklighetens överkurs?
Oavsett vårt förhållningssätt omges vi av alla typer av budskap konstant.
Jonas hjälper er till insikt och tränar er i säljande affirmativ kommunikation utan negationer och hjälper er att förstärka er röst på marknaden. På köpet kommer insikter i det interna samarbetet och onödiga missförstånd kan undvikas. Jonas är certifierad användare i Thomas DISC sedan 2002 och använder Person Profil Analys i kommunikationsövningar och för utbildning i kundanpassad kommunikation.

Försäljning

”Vi behöver sluta med att försöka sälja och fokusera på hur just den här kunden vill köpa” –
säger Jonas och tränar er vidare i värdebaserad försäljning som får er att sticka ut positivt i konkurrensen. Utbildning, träning och coachning gör er mer köpbara och metodiken ”trappan till en överenskommelse” möjliggör att insatsen stannar kvar hos er som kunskap.

Marknadsföring

Med era nyvunna färdigheter inom säljande kommunikation paketeras ert företags marknad i rätt förpackning, skickas via rätt kanal till rätt mottagare i rätt tid på ett kostnadseffektivt sätt.

Utvecklingen kring verktyg för att föra ut kommersiella budskap möjliggör stora resultat för relativt små insatser. Marknadssegmentering och kundselektering är två ytterligare verktyg.

Insatser kan bokas per timme, som heldagar i projektform eller som kompletta affärsskolor.

Kontakta oss via formulär nedan eller Jonas direkt för rätt insats för er:

förnamn.efternamn@rtlekonomi.se

013-35 88 23

0763-12 61 99