Nu introducerar vi ett smartare samarbete mellan våra kunder och oss

Välkommen till rtl-portalen!

Vår vision är att skapa förutsättningar för företagare att lyckas genom att förenkla och effektivisera företagets administration och redovisning. Därför introducerar vi nu vår nya kundportal  – rtl-portalen.

Logga in

Ta med er digitala byrå i fickan!

För er som kund till oss på RTL innebär detta inledningsvis att vi flyttar vår dokumentdelning och kommunikation till rtl-portalen. Här ser ni alla pågående ärenden oss emellan och får notiser om något uppdateras, behöver attesteras osv. Allt enligt GDPR:s och REKO:s krav.

Funktioner som ingår i dagsläget

Dokumentdelning

Genom rtl-portalens dokumentarkiv kommer du åt bolagshandlingar, avtal, årsredovisningar, månadsrapporter och deklarationer var du än är.

Ärendehantering

Ärendehanteringen är ”navet” i rtl-portalen och är fullt integrerat mot dokumenthanteringen, Kivra och övriga deltagande system. Här finner ni all vår gemensamma kommunikation.

Digital Brevlåda – Skicka digital post och avtal

Dokumentsignering – Signera avtal & andra dokument med Mobilt BankID via vår integration mot Kivra. – Digital brevlåda ingår.

Bokföring

Med rtl-portalen kan din bokföring integreras med kundportalen. Välj själv vilka delar av din ekonomihantering som du vill ha hjälp med och vilka system* som skall ingå i er version av rtl-portalen.

*OBS! kostnad tillkommer.

Så här enkelt fungerar det

Allt du behöver för att nå rtl-portalen är en internetuppkoppling och BankID.

En inloggning till alla funktioner och möjlighet att växla mellan olika bolag. Du väljer själv vilken plattform som passar dig bäst för stunden. Tjänsten når du via Inloggningsknapp på vår hemsida www.rtlekonomi.se och fungerar via webb och smartphone.

Logga in och testa!

Som digital byrå försöker vi samarbeta med våra kunder via rtl-portalen i alla våra uppdrag. Självklart är det personliga mötet viktigt för oss men det dagliga sköter vi gärna digitalt.

Testa direkt, ert konto är redan uppsatt och ni behöver endast logga in med ert BankID.

Med vänlig hälsning

RTL Ekonomi & Revision AB