Vi på RTL Ekonomi & Revision AB har vind i seglen och vill växa i marknaden för redovisnings- och rådgivningstjänster.
Är du en driven och engagerad redovisningskonsult/företagsrådgivare som är bra på att bygga och bibehålla långsiktiga relationer? Följ då med oss på den intressanta utvecklingstrend som såväl vi som branschen upplever. Vi på RTL Ekonom i & Revision AB är väl etablerade efter över 40 års närvaro i Tornby och vi jobbar uteslutande med ägarledda företag: Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster till vår kundgrupp inom redovisning, rådgivning och revision. Vi är fristående och samtliga fyra delägare arbetar operativt i verksamheten, något som vi uppfattar ger fina möjligheter och förutsättningar för såväl kunder som medarbetare.
Vad innefattar tjänsten?
Som kundansvarig redovisningskonsult hos oss kommer du att leda, bemanna och driva kunduppdrag. Du har en nära och kontinuerlig kontakt med kunden samt en förmåga att identifiera behov och bidra till utveckling av kundens affär. Arbetet kan ske både självständigt och i team och innebär därmed i varierande grad handledning av medarbetare.
Dina arbetsuppgifter består bland annat av:
• Bearbetning av potentiella affärsrelationer
• Lönsamhetsuppföljning av uppdrag samt fakturering
• Kvalitetssäkring av bokslut och deklarationer
• Upprätta bokslut och årsredovisningar
• Biträde kring deklarationer till privatpersoner, bolag samt EF/HB
• Löpande rapportering och rådgivning till kund
Vilka personliga och professionella egenskaper tror vi behövs?
För att du ska trivas i rollen som kundansvarig redovisningskonsult och utvecklas hos oss tror vi att du är en social person, som trivs i mötet med kund och har lätt för att etablera och bibehålla förtroendefulla kontakter. Du är affärsinriktad och ser det som naturligt att bidra till att utveckla både vår egen verksamhet och kundens affärer. Vidare gör vi bedömningen att du bör vara en strukturerad och analytiskt lagd person, som har förmågan att hantera ett flertal parallellt pågående uppdrag och frågeställningar.
Vi söker dig som:
• Har en universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi
• Är auktoriserad redovisningskonsult alternativt har grunden för att bli det
• Har flerårig erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete med vana att upprätta bokslut, årsredovisningar och deklarationer.
Det är meriterande om du tidigare har arbetat på redovisningsbyrå samt haft kundansvar eller ansvar för egna projekt. Om du dessutom har arbetat i Fortnox och/eller Hogias programvaror avseende bokslut och deklarationer, är det positivt. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning. För att kunna vara med och bygga framtidens rådgivning kring digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på digitala lösningar mot kund.
Praktiskt om tjänsten:
Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. För mer information kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till Peter Broomé, 013-358830 alternativt info@rtlekonomi.se