"Nu förstår jag betydelsen av en årsredovisning"

- En av våra kunder

Medarbetare & Kontakt

Start Tjänster Seminarier Nyheter Medarbetare & Kontakt

Vi lever som vi lär

 

Ring vår växel
Där svarar Catrine
013-35 88 20

Vi är ett ägarlett, fristående och lokalt kunskapsföretag med revisorer, redovisningskonsulter och rådgivare som har lång erfarenhet av mindre och medelstora företag. Vi är det bästa alternativet för redovisning, kvalificerade konsultationer, löneadministration och revision för ägarledda företag och deras ägare.

Personligt engagemang, hög tillgänglighet och bred kunskap gör oss till en trygg samarbetspartner för långsiktiga relationer. Vi är bl a medlemmar i affärsnätverket BNI i Linköping (Prison Island och Gripen), StyrelseAkademien Östsverige, Företagarna och Linköpings NyföretagarCentrum.

Vår kundinriktning har sedan starten 1976 varit mindre och medelstora ägarledda företag främst i Östergötland. Vi har kunder inom nästan alla branscher. RTL har varit ägarlett sedan starten och ägs idag av Claes-Uno Molander, Rolf Kraff, Jonas Hulthén och Peter Broomé. Eftersom vi äger och leder vårt företag förstår vi våra kunders problem och möjligheter som ägarledda företag har.

Vi har ett väl utvecklat samarbete med och tillgång till experter inom olika kompetensområden. Vi är duktiga revisorer, redovisningskonsulter, lönekonsulter och företagsrådgivare med lång erfarenhet av att driva företag.

 

 

Tack vare varierande arbetsuppgifter och olika typer av kunder har jag utvecklats snabbt som revisor och rådgivare och dessutom trivs jag väldigt bra på jobbet
​RTL stöttar och hjälper mig också att nå mina mål till att bli auktoriserad revisor.Vill Du jobba hos oss?

Här kan Du utvecklas tillsammans med engagerade, trevliga och kunniga kollegor. Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete i fräscha lokaler. Personalen är viktig för oss, vi lägger energi på att trivas och ha kul tillsammans.

Vi söker alltid dig som arbetar, eller nyligen har arbetat, på en redovisnings- eller revisionsbyrå.

Kontakta oss

Våra medarbetare

 
Jenny Arvidsson

Auktoriserad revisor 
Auktoriserad redovisningskonsult

Jag tycker om att resa till världens alla hörn och att hålla mig i form. Jag gillar även design och inredning.

Telefon: 013-35 88 64

 
Ingvar Axelsson

Företagskonsult
​Auktoriserad redovisningskonsult

Jag tycker om att resa till nya platser utomlands, men vill vara på Öland sommartid. Jag tycker om att umgås med vänner och att snickra i lagom mängd.

Telefon: 013-35 88 66
Mobil: 0708-61 02 04

 
Solveig Belfrage

Redovisningskonsult

Jag tycker om att umgås med familjen och vänner. Jag är allmänt sportintresserad med speciellt intresse för basket.

Telefon: 013-35 88 38

 
Merja Berginger

Auktoriserad lönekonsult
​Redovisningskonsult

Jag tycker om att umgås med familj och vänner, vara med mina hundar, resa till sol och värme, men också att sätta mig på trappan ute hemma med en kopp kaffe och en bok alldeles ensam i tystnaden
För närvarande  är jag sjukskriven

Telefon: 013-35 88 67

 
Sandra Björk

Auktoriserad redovisningskonsult

​Jag tycker om att umgås med mina nära och kära och att semestra på Öland och i Blekinge.

Telefon: 013-35 88 34
Mobil: 0737-28 15 32

 
Peter Broomé

Godkänd revisor
Företagskonsult
VD och ​Partner

Jag tycker om det mesta i idrottsvärlden, framförallt fotboll. På lokal nivå följer jag framförallt mina tre söners framfart på planen

Telefon: 013-35 88 30

 
Mia Eklöw

Auktoriserad redovisningskonsult

​Jag tycker om att ägna fritiden åt att umgås med nära och kära, ofta till toner av musik. Det brukar vara full fart med exempelvis dans och löpträning, men jag latar mig gärna när tillfälle ges.

Telefon: 013-35 88 36

 
Jonas Hulthén

Företagskonsult
​Marknadsansvarig
Partner

Jag tycker om att resa samt god mat och dryck. Jag kopplar gärna av med att lyssna på musik, i huvudsak blues, soul och sydstatsrock eller att läsa böcker. Jag gillar fotboll och håller internationellt självklart på Everton.

Telefon: 013-35 88 39
Mobil: 0708-12 61 40

 
Anders Junfalk

Redovisningskonsult

​Jag tycker om att planera och vill ha struktur. På fritiden åker jag gärna motorcykel runt om i Europa eller flyger till England och ser fotboll. Barnbarnen är livets krydda här hemma tillsammans med familjen.

Telefon: 013-35 88 26

 
Rolf Kraff

Auktoriserad Revisor
Företagskonsult
​Partner

Jag tycker om aktier och har där ett stort intresse och följer gärna med i den ekonomiska debatten. Under helgerna lagar jag gärna maten hemma, speciellt grillning (även vintertid). På höstkanten går jag gärna ut i svampskogen.

Telefon: 013-35 88 22
Mobil: 0706-57 98 47

 
Maria Krantz

Redovisnings- och lönekonsult
Hanterar RTL:s ekonomi

Jag tycker om att äta god mat och dricka gott vin tillsammans med familj och vänner. Gillar att röra på mig och har gärna olika motionslopp som mål för min träning

Telefon: 013-35 88 62

 
Kim Lellky

Redovisningskonsult

​Jag tycker om att åka ut på sjön och fiska, umgås med vänner och så spelar jag en hel del golf.

Telefon: 013-35 88 71

 
Agneta Liljegren

Auktoriserad redovisningskonsult

​Jag tycker om djur och natur. Har hund som jag tränar och tävlar i agility och rallylydnad.

Telefon: 013-35 88 72
Mobil: 0707-41 06 72

 
Claes-Uno Molander

Auktoriserad revisor
Företagskonsult
​Partner

Jag tycker om att laga och äta god mat samt dricka goda viner. Jag gillar att vistas ute i naturen och att resa. Allmänt sportintresserad med innebandy och fotboll som favoriter.

Telefon: 013-35 88 28
Mobil: 0705-94 31 33

 
Liselott Sandborg

Redovisningskonsult

​Jag tycker om att tillsammans med familj och vänner äta god mat och dricka ett gott vin. Jag tycker också om att motionera, då tar jag gärna en löprunda i skogen eller på vintern går jag till simhallen/gymmet.

Telefon: 013-35 88 37

 
Pernilla Fivelstedt

Auktoriserad redovisningskonsult

​Jag tycker om att resa och upptäcka nya platser. Är jag inte på resande fot så tar jag det gärna lugnt och umgås med nära och kära. 


Telefon: 013-35 88 29

 
Christina Wallgren

Redovisningskonsult

​Jag tycker om mitt arbete där jag möter många trevliga människor, vilket jag stortrivs med. Jag tycker om att motionera med ett gympapass eller en runda i skogen. Jag läser gärna en deckare också. När jag tröttnat på det tar jag fram knyppeldynan och slår några slag.

Telefon: 013-35 88 35

 
Catrine Öhrling

Receptionist

Jag trivs mycket bra med mitt arbete som receptionist där jag möter många trevliga människor. På fritiden tränar jag yoga, umgås med goda vänner och kopplar av i vår husvagn

Telefon: 013-35 88 21

 
Karolina Sundin

Redovisningskonsult

Jag tycker om att umgås med familj och vänner och vi reser gärna till både solen och snön. Själv mår bra av att röra på mig och då gärna på gymmet eller med utförsåkning.

Telefon: 013-35 88 27

 
Linn Lundqvist

Redovisningskonsult

Jag umgås helst med mina vänner och familjen. Tar även gärna en runda på golfen när vädret tillåter.

​Telefon 013-35 88 25

 
Stephanie Rosendahl

Redovisningskonsult

Jag tycker om att resa med mina barn, att få uppleva nya platser i och utanför Sverige tillsammans med dom. Till vardags brukar ledig tid spenderas tillsammans med en bra tv-serie. 

​Telefon 013-35 88 69

 
Eva Engström

Revisor 

Jag tycker om att umgås med familj och vänner, gärna över en god bit mat.Har ett stimulerande och roligt arbete måndag - fredag.Är allmänt sport - intresserad gärna handboll och ska kämpa vidare med golfsvingen till sommaren.

Telefon: 013-35 88 33

 
Isabell Kling

Redovisningskonsult

På min lediga tid brukar jag träna på gymmet och umgås med vänner & familj. Shopping och inredning är väldigt roligt också. När jag får tillfälle åker jag gärna iväg på solsemester

​Telefon 013-35 88 78

 
Ingrid Arman

Revisorsassistent

Som person är jag glad och nyfiken. Jag gillar rörelse och aktivitet i allmänhet, särskilt cykling och längdskidor där det under säsong alltid är frukost framför vinterstudion. På fritiden umgås jag vanligtvis med vänner där det gärna får serveras tacos med sällskapsspel

Telefon: 013-35 88 31

 
Daniel Silstrand

Revisorsassistent

Jag tycker om att laga god mat, umgås med familj och vänner. Har även ett stort intresse för aktier och är allmänt sportintresserad, då är det främst fotboll som gäller.

Telefon: 013-35 88 68

 
Jakob Nordh

Revisor

Jag tycker om att umgås med familj och vänner. Tillbringar gärna somrarna vid den bohuslänska kusten. Är allmänt idrottsintresserad.

Telefon: 013-35 88 61

 
Eva Andersson

Revisor 
Auktoriserad redovisningskonsult

På fritiden kopplar jag gärna av med en promenad eller umgås med familj och vänner. Uppskattar god mat, viner och resor, då företrädesvis till sol och värme eller till Gotland där jag är uppväxt.

Telefon 013-35 88 32

Hitta till oss

RTL Ekonomi & Revision AB
Orgnr: 556392-8174

Roxviksgatan 5
582 73 Linköping
Växel: 013-35 88 20
Epost: info@rtlekonomi.se
Denna hemsida använder sig av cookies för att förhöja upplevelsen för dig som besökare, men vi lagrar inga uppgifter om dig utan att uttryckligen be dig om tillåtelse.

Copyright © 2018 RTL Ekonomi & Revision AB