arbetar du idag på en redovsinings-/revisionsbyrå?

- Kan kanske vara dags att byta arbetsgivare? Kontakta Peter Broomé på 013-358830

Medarbetare & Kontakt

Start Tjänster Seminarier Nyheter Medarbetare & Kontakt

Vi lever som vi lär

 

Välkommen 

Vi är ett ägarlett, fristående och lokalt kunskapsföretag med revisorer, redovisningskonsulter och rådgivare som har lång erfarenhet av mindre och medelstora företag. Vi har en vision där vi ska anses vara det bästa alternativet för redovisning, kvalificerade konsultationer, löneadministration och revision för ägarledda företag och deras ägare.

Personligt engagemang, hög tillgänglighet och bred kunskap gör oss till en trygg samarbetspartner för långsiktiga relationer. Vi är bl a medlemmar i affärsnätverket BNI i Linköping (Prison Island), Företagarna, Tornbygruppen.

Vår kundinriktning har sedan starten 1976 varit mindre och medelstora ägarledda företag främst i Östergötland. Vi har kunder inom nästan alla branscher. RTL har varit ägarlett sedan starten och ägs idag av Rolf Kraff, Jonas Hulthén, Johan Boström och Peter Broomé. Eftersom vi äger och leder vårt företag förstår vi våra kunders problem och möjligheter som ägarledda företag har.

Vi har ett väl utvecklat samarbete med och tillgång till experter inom olika kompetensområden. Vi är duktiga revisorer, redovisningskonsulter, lönekonsulter och företagsrådgivare med lång erfarenhet av att driva företag.

Vi ligger lättillgängligt på Tornby. Eget hus och egna parkeringsplatser. 

 

 

Tack vare varierande arbetsuppgifter och olika typer av kunder har jag utvecklats snabbt som revisor och rådgivare och dessutom trivs jag väldigt bra på jobbet
​RTL stöttar och hjälper mig också att nå mina mål till att bli auktoriserad revisorVill Du jobba hos oss?

Här kan Du utvecklas tillsammans med engagerade, trevliga och kunniga kollegor. Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete i fräscha lokaler. Personalen är viktig för oss, vi lägger energi på att trivas och ha kul tillsammans.

Vi söker alltid dig som arbetar, eller nyligen har arbetat, på en redovisnings- eller revisionsbyrå.

Kontakta oss

Våra medarbetare

 
Jenny Arvidsson

Auktoriserad revisor 
Auktoriserad redovisningskonsult

Jag tycker om att resa till världens alla hörn och att hålla mig i form. Jag gillar även design och inredning.

Telefon: 013-35 88 64

 
Merja Berginger

Auktoriserad lönekonsult
​Redovisningskonsult

Jag tycker om att umgås med familj och vänner, vara med mina hundar, resa till sol och värme, men också att sätta mig på trappan ute hemma med en kopp kaffe och en bok alldeles ensam i tystnaden

Telefon: 013-35 88 67

 
Sandra Björk

Auktoriserad redovisningskonsult

​Jag tycker om att umgås med mina nära och kära och att semestra på Öland och i Blekinge.

Telefon: 013-35 88 34
Mobil: 0737-28 15 32

 
Peter Broomé

Godkänd revisor
Företagskonsult
VD och ​Partner

Jag tycker om det mesta i idrottsvärlden, framförallt fotboll. På lokal nivå följer jag framförallt en av mina söners framfart på planen

Telefon: 013-35 88 30

 
Jonas Hulthén

Företagskonsult
​Marknadsansvarig
Partner

Jag tycker om att resa samt god mat och dryck. Jag kopplar gärna av med att lyssna på musik, i huvudsak blues, soul och sydstatsrock eller att läsa böcker. Jag gillar fotboll och håller internationellt självklart på Everton.

Telefon: 013-35 88 39
Mobil: 0708-12 61 40

 
Anders Junfalk

Redovisningskonsult

​Jag tycker om att planera och vill ha struktur. På fritiden åker jag gärna motorcykel runt om i Europa eller flyger till England och ser fotboll. Barnbarnen är livets krydda här hemma tillsammans med familjen.

Telefon: 013-35 88 26

 
Rolf Kraff

Auktoriserad Revisor
Företagskonsult
​Partner

Jag tycker om aktier och har där ett stort intresse och följer gärna med i den ekonomiska debatten. Under helgerna lagar jag gärna maten hemma, speciellt grillning (även vintertid). På höstkanten går jag gärna ut i svampskogen.

Telefon: 013-35 88 22
Mobil: 0706-57 98 47

 
Johan Boström

Auktoriserad Revisor
Företagskonsult
Partner

​Favoritsysselsättningar vid sidan av aktiviteter kopplade till familj, vänner och arbete är bollsporter, bilar samt bad- och upplevelseresor

Telefon: 013-35 88 36
​Mobil: 0705-14 48 31

 
Maria Krantz

Redovisnings- och lönekonsult
Hanterar RTL:s ekonomi

Jag tycker om att äta god mat och dricka gott vin tillsammans med familj och vänner. Gillar att röra på mig och har gärna olika motionslopp som mål för min träning

Telefon: 013-35 88 62

 
Agneta Liljegren

Auktoriserad redovisningskonsult

​Jag tycker om djur och natur. Har hund som jag tränar och tävlar i agility och rallylydnad.

Telefon: 013-35 88 72
Mobil: 0707-41 06 72

 
Christina Wallgren

Redovisningskonsult

​Jag tycker om mitt arbete där jag möter många trevliga människor, vilket jag stortrivs med. Jag tycker om att motionera med ett gympapass eller en runda i skogen. Jag läser gärna en deckare också. När jag tröttnat på det tar jag fram knyppeldynan och slår några slag.

Telefon: 013-35 88 35

 
Karolina Sundin

Redovisningskonsult

Jag tycker om att umgås med familj och vänner och vi reser gärna till både solen och snön. Själv mår bra av att röra på mig och då gärna på gymmet eller med utförsåkning.

Telefon: 013-35 88 27

 
Stephanie Rosendahl

Redovisningskonsult

Jag tycker om att resa med mina barn, att få uppleva nya platser i och utanför Sverige tillsammans med dom. Till vardags brukar ledig tid spenderas tillsammans med en bra tv-serie. 

​Telefon 013-35 88 69

 
Eva Engström

Revisor 

Jag tycker om att umgås med familj och vänner, gärna över en god bit mat.Har ett stimulerande och roligt arbete måndag - fredag. Är allmänt sportintresserad, gärna handboll.
Ska kämpa vidare med golfsvingen.

Telefon: 013-35 88 33

 
Isabell Kling

Redovisningskonsult

På min lediga tid brukar jag träna på gymmet och umgås med vänner & familj. Shopping och inredning är väldigt roligt också. När jag får tillfälle åker jag gärna iväg på solsemester

​Telefon 013-35 88 78

 
Daniel Silstrand

Revisor

Jag tycker om att laga god mat, umgås med familj och vänner. Har även ett stort intresse för aktier och är allmänt sportintresserad, då är det främst fotboll som gäller.

Telefon: 013-35 88 68

 
Hanna Nilsson

Redovisningskonsult

Min lediga tid spenderar jag i stallet med mina två hästar som jag tränar och tävlar i dressyr. Jag tycker även om att laga mat och att baka, gärna tillsammans med familj och vänner.

Telefon: 013-35 88 61

 
Johan Wester

Revisor

Jag har ett stort samhällsintresse och följer särskilt finansmarknaden samt utvecklingen inom rättspolitik och internationella förhållanden. Spelar även golf och jag tycker om att koppla av med en god bok eller en spännande serie.

Telefon: 013-35 88 38

 
Eva Andersson

Revisor 
Auktoriserad redovisningskonsult

På fritiden kopplar jag gärna av med en promenad eller umgås med familj och vänner. Uppskattar god mat, viner och resor, då företrädesvis till sol och värme eller till Gotland där jag är uppväxt.

Telefon 013-35 88 32

 
Emma Jönsson

Redovisningskonsult

På fritiden tycker jag om att umgås med vänner och familj, sköta om trädgården och promenera med hunden. Jag tycker också om att resa, då helst till värmen. 
 
Telefon: 013-35 88 24

 
Agneta Axelsson

Auktoriserad redovisningskonsult

​Jag trivs med att vara i stallet med min islandshäst, och jag tycker om att vara ute i skog och mark både till häst och till fots.

Telefon: 013-35 88 28

 
Jessica Allert

Lönekonsult

​Jag tycker om att umgås med mina nära och kära på ledig tid.
Går gärna också en runda på golfbanan och försöka få till någon resa då och då

Telefon: 013-35 88 66

Hitta till oss

RTL Ekonomi & Revision AB
Orgnr: 556392-8174

Roxviksgatan 5
582 73 Linköping
Växel: 013-35 88 20
Epost: info@rtlekonomi.se
Denna hemsida använder sig av cookies för att förhöja upplevelsen för dig som besökare, men vi lagrar inga uppgifter om dig utan att uttryckligen be dig om tillåtelse.

Copyright © 2020 RTL Ekonomi & Revision AB